Onze diensten

Onze diensten

Systeem- Netwerk beheer


Itemo is zeer ervaren in het beheer en onderhoud van netwerken. Dit kan variëren van 1 gebruiker tot 250 gebruikers. Door jaren ervaring in de IT kunnen problemen snel en doeltreffend worden opgelost. Naast het actief reageren op storingen is Itemo ook zeer bekwaam om storingen te voorkomen door beheer en onderhoud van uw netwerk.

 

 

Remote Beheer


Hoewel we geloven in het op locatie beheren van uw systemen is het voor ons geen enkel probleem om dit ook op afstand te doen. Door gebruik te maken van geavanceerde software kunnen we remote op uw server en zelfs op uw PC´s meekijken (na toestemming uiteraard). Op deze manier kunnen we veel storingen direct verhelpen.

 

 

Monitoren van servers en PC´s


Itemo monitort uw servers gratis 24/7. Mochten er onverhoopt toch storingen optreden dan worden deze tijdens kantoortijden direct opgelost. Op basis van een abonnement is het zelfs mogelijk om 24/7 uw storingen te verhelpen.

 

 

Data verbindingen


Itemo is leverancier van de grote spelers op gebied van data verbindingen. Denk hierbij aan ZIGGO, BBnet, UPC, Eurofiber etc.. Of u nu veel gebruik maakt van internet of niet, Itemo biedt de beste oplossing voor u.

 

 

Online Back-up

 

Itemo kan diverse oplossingen bieden voor uw online back-up. Denk hierbij aan grote hoeveelheden data van de servers of het back-uppen van een enkele PC. De vraag bepaalt de oplossing, hierdoor heeft u een oplossing op maat die met u meegroeit of krimpt. De online back-up's worden gemaakt in de grote datacenters van Nederland, waardoor veiligheid en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.
Itemo back-upt niet naar de cloud, we weten dus altijd waar uw data is en kunnen daar ook snel over beschikken bij calamiteiten.

 

 

Cloud diensten

 

Door gebruik te maken van de grote data centers in Nederland zijn we in staat de beste uptime voor u te garanderen tegen scherpe prijzen. Het grote voordeel van een cloud dienst voor u is, dat u geen grote investeringen hoeft te doen aan uw ICT omgeving. U betaalt maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Een cloud dienst is erg flexibel, zo kunt u per maand gebruikers toevoegen of verwijderen.

 

 

Hard- software

 

Itemo is leveranciers van alle A merken en dat tegen zeer scherpe prijzen. Waarom meer betalen als het niet nodig is. Door een scherpe inkoop en goed voorraadbeheer zijn we in staat te concurreren met de diverse webshops.

 

 

VOIP (Bellen over internet)

 

Waarom nog gebruik maken van een telefooncentrale op locatie als het ook gehotst kan worden ? Itemo bied u samen met onze partners de best mogelijke oplossing op het gebied van VOIP.
Of het nu gaat om 1 gebruiker of om 250 gebruikers verdeeld over meerdere locaties, Itemo kan u helpen. Met VOIP bent u bereikbaar, waar u ook bent, op het zelfde vaste nummer. Meer over onze VoIP oplossingen.

 

Terug